KEZDŐLAP

MÁSOLÓGÉP

NYOMTATÓ

IRODAGÉP

SOLAR

CONTACT

Impresszum


  Gemsys

  Muratec

  Oki

  OlympiaIngyen tárhely


NGEMSYS NC 501 professzionális bankjegyszámláló, amely főpénztárak, ki és befizető helyek bankjegyforgalmát segíti kifejezetten magas 2000 bankjegy/perc számolási sebességgel. A készülék halk üzemeltetésű, akár több készülék együttes működése sem hat zavaróan. Az NC 501-re egyedi, kiemelt garanciát biztosítunk.

Részletes műszaki adatok  


A Gemsys EC 700 bankjegyszámláló Forint, USD, EURÓ bankjegyek számolására, és ellenorzésére ajánlott készülék. Halmozott számlálási, valamint kötegelési finkció gyorsítja a oénzkezelési folyamatot. At összetapadt bankjegyek ellenorzése. a dupla számlálás, valamint a sérült bankjegy ellenorzése egyaránt a biztonságot szolgálja. A bankjegyek valódiságáról a biztonsági elemek UV és MG ellenőrzésével, méretellenőrzéssel gyózódhet meg. Az 1000 bankjegy/perc sebességű számlálás eredményét LED kijelzőn jeleníti meg.

Részletes műszaki adatok  


A hamis bankjegyek felismerése valamint a bankjegyek, dokumentumok számlálása kiemelt fontosságú minden pénztár, kifizetőhely számára. A Gemsys NC 800 bankjegyszámláló egyszerűvé és gyorssá teszi a pénzszámláló és kezelő folyamatokat A bankjegyszámláló 200 bankjegyet fogad be egyszerre, és 1000 db/perces sebességgel számolja azokat. Ellenőrzési módja UV, amellyel a legtöbb különböző valuta eredetiségét ellenőrizhető. IR (infravörös) fénnyel történő bankjegy ellenőrzés segíti a pénzkezelést. Kiszűri az összetapadt, a hiányos vagy dupla adagolású bankjegyeket, dokumentumokat. A bankjegy vizsgálat mellett az NC 800 banljegyszámlálóval ellnőrizheti minden olyan dokumetum eredetiségét, amely UV biztonsági elemet tartalmaz.

Részletes műszaki adatok  


A Gemsys NC 900 kiváló minőségű, feltűnően szép formatervezésű bankjegyszámláló. Magas funkcionalitást és terhelhetőséget biztosít alacsony beruházási szint mellett. Kompakt kivitelének köszönhetően csak minimális helyet foglal el az íróasztalán. Nagyméretű LCD kijelzővel rendelkezik, alkalmas Euró, US Dollár, Forint és más bankjegyek számolására és eredetiségük ellenőrzésére. A bankjegyeket tetszőleges mennyiségben kötegelheti és halmozottan is számolhatja. Számolási sebessége 600-1000-1600 bankjegy is lehet percenként. A műveletek indítását végezheti automatikus és kézi indítással. Szerkezeti felépítésének köszönhetően a Gemsys NC 900-as kifejezetten halk üzemeltetésű bankjegyszámláló. UV-MG-Méret ellenőrzési funkciókkal biztonságossá és gyorssá teszi pénzkezelési műveleteket.

Részletes műszaki adatok  


A GEMSYS BD300 bankjegyvizsgáló magas szintű ellenőrzési funkciókkal rendelkezik. A bankjegyeket ellenőrzi normál UV-A fénnyel, valamint a megvizsgálhatja azokat az azonosító jeleket is, amelyek csak UV-C hullámhosszon láthatóak. Az ellenőrzést segíti az alsó fehér fényű lámpa is, amellyel a vízjelet ellenőrizheti. A GEMSYS BST-203-LS használatával megoldást talál a bankjegyek biztonságos ellenőrzésére

Részletes műszaki adatok  


Nagy sebesség, terhelhetőség és széles médiafelhasználási lehetőségek jellemzik az ES9410 színes nyomtatót. Percenként 36 feket-fehér vagy 31 színes A/4 oldalt nyomtathat, havi akár 150000 lapot.  Az A/6-os mérettől az A/3+ méreten át az 1,2 m hosszúságú banner nyomtatását is végezheti a készülékkel.  Automatikus médiafelismerés segíti a mindig tökéletes nyomat készítését, papírkezelése egészen 300g-ig terjed. Alapkiápítésű kétoldalas nyomtatási lehetősége plusz 3 kiegészítő papíradagoló kazetta hsználatával párosul, amely hosszú felügyelet nélküli nyomtatási folyamatot biztosít. 40 GB-os háttértárolója a felhasználási lehetőségek további széles skáláját nyújtja.

Részletes műszaki adatok  


A Gemsys MD 2038 UV- fénnyel, mágnesesség ellenőrzéssel, nagyítási funkcióval valamint alsó megvilágítással segíti a bankjegyek valódiságának ellenőrzését. A forint esetében fontos az UV fénnyel megvilágított fluoreszkáló jelek, számok ellenőrzése. Az alsó megvilágítással az árnyalatos vízjelek azonosítása. A nagyítási funkcióval a mikro jeleket olvashatjuk el a bankjegyeken.

Részletes műszaki adatok