KEZDŐLAP

MÁSOLÓGÉP

NYOMTATÓ

IRODAGÉP

SOLAR

CONTACT

Impresszum


  Gemsys

  Muratec

  Oki

  Olympia



Ingyen tárhely


Akár nagy tömegű értesítőt, akár dm leveleket, vagy számlaleveleket kell előkészíteni, a legtöbb időt a nyomtatott lapok összehajtogatása, borítékba helyezése és lezárása veszi igénybe. Ezt a három folyamatot egyszerűsítheti és gyorsíthatja a Gemsys SI 1000 hajtogató-borítékoló géppel. Akár két tálcából is adagolhatja a lapokat a folyamatos hajtogatáshoz-borítékoláshoz. A Gemsys SI 1000 arra is lehetőséget nyújt, hogy a levél mellé egy kártyát, tájékoztatót, stb helyezzen a borítékba.

Részletes műszaki adatok  


A Gemsys LF 8840 levélhajtogató A/4 méretű lapokat hajtogat, 66 lap/perc sebességgel. Négyféle hajtogatási módból válogathat. Egyszerre 100 lapot helyezhetünk a készülékbe, automatikusan behúzza, és a kiválasztott hajtogatási móddal hajtogatja azokat. A hajtogató gép számlálja a behúzott lapokat, és megjeleníti a kijelzőn, így pontosan nyomon követheti a hajtogatási feladatot.

Részletes műszaki adatok  


A GEMSYS TFM 700-as sorozat hajtogató gépei új megoldást, és új technológiát jelentenek a dokumentumok végső kezelésében. Gépeink a nagy teljesítőképesség mellett a teljes automatizált beállítási folyamatot is biztosítják. Több hajtási formából egy gombnyomással választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb alakzatot. A brossúrák, prospektusok, levelek hajtogatására kifejlesztett egyik leghatékonyabb, leggyorsabb eszköze a Gemsys TFM 703A és a Gemsys TFM 703B hajtogató gép.

Gemsys TFM 703A Részletes műszaki adatok  
Gemsys TFM 703B Részletes műszaki adatok