KEZDŐLAP

MÁSOLÓGÉP

NYOMTATÓ

IRODAGÉP

SOLAR

CONTACT

Impresszum


  Gemsys

  Muratec

  Oki

  OlympiaIngyen tárhely


A Gemsys Muratec MFX 1820-as multifunkciós készülék az átlagos A3-as készülékeknél magasabb funkcionalitást és terhelhetőséget biztosít kedvező TCO (Total Cost of Ownership - a gép ára és üzemeltetési költségek összesen) mellett. Kompakt kivitelének köszönhetően a legkisebb helyigénnyel rendelkezik ebben a kategóriában. Funkcionalitásuk és terhelhetőségük magasabb más hasonló eszközöknél. Alapkiépítésben másol, nyomtat, szkennel és faxol. Egyedi felhasználói igényekhez igazodva moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy opcionális bővítéssel növeljék az MFX 1820-as készülék produktivitását.

Részletes műszaki adatok  


Gemsys Muratec 2225 másológép, nyomtató scanner és fax Napjainkban egyre fontosabbá válik, hogy technikai eszközeink fenntartására minél kevesebbet költsünk, és a lehető legszélesebb körben tudjuk alkalmazni a mindennapi munkánk során. A Muratec MFX 2200 kategóriájában egyedülállóan mind a négy funkciót a másolást, nyomtatást, dokumentum szkennelést és a faxolás lehetőségét már alapkiépítésben biztosítja Önnek. Mint másológép 22 lapot másol és nyomtat egy perc alatt. Papírkazettája 500 lapos, amely 2000 lapra bővíthető. Külső lapadagolója 100 lapos. A Muratec MFX 2200 rendelkezik kétoldalas automatikus eredeti lapadagolóval amely könnyebbé és hatékonyabbá teszi a másolás és szkennelés folyamatát. Duplex egysége lehetőséget kínál a kétoldalas másolásra és nyomtatásra. Fax egysége 200 telefonszám tárolását biztosítja.

Részletes műszaki adatok      Termékismertető  


Gemsys Muratec 2700 másológép, nyomtató scanner és fax Napjainkban egyre fontosabbá válik, hogy technikai eszközeink fenntartására minél kevesebbet költsünk, és a lehető legszélesebb körben tudjuk alkalmazni a mindennapi munkánk során. A Muratec MFX 2200 kategóriájában egyedülállóan mind a négy funkciót a másolást, nyomtatást, dokumentum szkennelést és a faxolás lehetőségét már alapkiépítésben biztosítja Önnek. Mint másológép 22 lapot másol és nyomtat egy perc alatt. Papírkazettája 500 lapos, amely 2000 lapra bővíthető. Külső lapadagolója 100 lapos. A Muratec MFX 2200 rendelkezik eredeti lapadagolóval amely könnyebbé és hatékonyabbá teszi a másolás és szkennelés folyamatát. Duplex egysége lehetőséget kínál a kétoldalas másolásra és nyomtatásra. Fax egysége 200 telefonszám tárolását biztosítja.

Részletes műszaki adatok      Termékismertető  


A Gemsys Muratec 2725-ös multifunkcionális készülék, alapkiépítésben másol, nyomtat, szkennel és faxol. Automatikus lapbehúzóval és 2 db 500 lapos papírkazettával rendelkezik. Az egyedi méretű lapok kezelésére 100 lapos külső lapadagoló áll rendelkezésére. Automatikus kétoldalas nyomtatás és másolás támogatja a költséghatékony működést. Másolási és nyomtatási sebessége 27 lap/perc. Maximálisan A3 formátumú lapokat kezel.

Részletes műszaki adatok       Termékismertető