KEZDŐLAP

MÁSOLÓGÉP

NYOMTATÓ

IRODAGÉP

SOLAR

CONTACT

Impresszum


  Gemsys

  Muratec

  Oki

  OlympiaIngyen tárhely


A/4 LED, 38 lap/perc, első nyomat: 4,5mp, 1200x1200 dpi, PCL5e, PCL6, Epson FX, IBM ProPrinter, PostScript3, 64 MB, 250+100 lap, duplex, USB, párhuzamos, hálózat, max. 80.000 lap/hó, max. 163gr A/4 méretű papírkezelése alapkiépítésben kétoldalas nyomtatást tesz lehetővé. Alapkiépítés a hálózati nyomtatás. 250 lapos papírkazettája biztosítja a gyors és hatékony nyomtatást.

Részletes műszaki adatok  


70000 lap/hó terhelhetőségével és 28 lap/perc nyomtatási sebességével ideális A/4 fekete/fehér nyomtató. USB mellett párhuzamos porton keresztül is catlakoztatható számítógéphez, ami a Dos alapú nyomtatások esetén elengedhetetlen, de hálózatba is illeszthető készülék. PCL és PostScript nyomtatásokat egyaránt kezel. A papírkapacitás kiegészítő kazettával növelhető tovább, kényelmessé téve a papírutánpótlást vagy a különböző papírtipusok használatát.

Részletes műszaki adatok  


Minden nyomtatási feladatát könnyedén elvégezheti ezzel a 45 lap/perc sebességű, A/4 nyomtatási formátumú készülékkel. 128 MB memóriája valamint gyors folyamatkezelése nagyobb munkacsoportok igényeit kiszolgálja. Hálózati integrációja, fejlett biztonsági és menedzsment rendszere a legszélesebb felhasználói igényeket is kielégíti. A kétoldalas duplex nyomtatás természetes költségcsökkentési megoldásként alapfunkció. Alacsony bekerülési értéke mellett nagy kapacitású festéktartálya, egyszerre csökkenti mind a kezdeti befektetés, mind pedig a kellékanyagok beszerzési költségeit.

Részletes műszaki adatok  


Nagy cégek vagy munkacsoportok kiszolgálására tervezett A/4 formátumú fekete-fehér lézer nyomtató. Sebessége 50 lap percenként, terhelhetősége 200000 lap havonta. Nagy memóriakapacitása is a nyomtatás gyors elvégzését szolgálja. USB, párhuzamos és hálózati csatlakozója a legszélesebb felhasználási lehetőségeket nyújtja. PDF nyomtatást USB drive használatával is lehetővé tesz. Felbontása 1200x1200 dpi, amellyekl gyönyörű nyomatokat kap. Változatos máédia kezelést kínál, akár 216g papírra is nyomtathat.

Részletes műszaki adatok  


Nagy terhelésnek kitehető, A/4 formátumban dolgozó fekete-fehér lézer nyomtatót kínálunk az ES9130 készülékkel. Akár 300000 lap nyomtatást is végezhet havonta. Papírkezelése széles lehetőségeket nyújt, 215 g/m2 súlyú papír is használható a nyomtatásokhoz. Nagy felbontású, tökéletes nyomatokat készít. Kétoldalas nyomtatási lehetősége tovább csökkenti az egyébként is alacsony nyomtatási költségelket. PCL, PostScript nyomtatási nyelve, USB és párhuzamos csatlakozófelülete valamint hálózatba illesztési lehetősége széles felhasználási lehetőséget biztosít.

Részletes műszaki adatok  


Az OKI ES 6410dn gyors, sokoldalú és megfizethető A4-es színes készülék általános irodai használatra, irodai munkacsoportok kiszolgálása készült. A készülék akár 250g/m2 tömegű papírlapokra is képes nyomtatni percenként 34 lapot színesben, és 36 lapot fekete-fehérben. Alapszolgáltatás a kétoldalas nyomtatás, valamit a hosszú élettartamú kellékanyagok. LED technológiának köszönhetően csendes üzemeltetésű készülék, kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz, ezért a felhasználói beavatkozások elenyészők.

Részletes műszaki adatok  


Ha évente 1 milliónál is többet akar nyomtatni, ez a nagy terhelésre tervezett A/4 formátumú nyomtató az ideális választás a maga 100000 lap havi terhelhetőségével. Természetesen végezhet kétoldalas nyomtatást vagy az akár 250g súlyú papír használatával elkészítheti a szórólapokat, brossúrákat, egyéb marketing anyagokat is. Nagy hálózatok hatékony kiszolgálását is lehetővé teszi nagy mamóriakapacitása, amely biztosítja a számítógépek vagy a hálózat gyors tehermentesítését. A nyomtatót csatlakoztathatja a számítógéphez USB porton keresztül is, vagy akár párhuzamos csatlakozóval DOS nyomtatást is biztosítva.

Részletes műszaki adatok  


A/3 méretű nyomtatásokat végezhet az 8430 színes nyomtatóval. Percenként 32 mono vagy 30 színes nyomatot készíthet. Munkacsoportok kiszolgálására tervezett, 75000 lap havi kapacitással. Csatlakoztatható USB, vagy párhuzamos porton keresztül, de természetesen hálózatba is illeszthető. Kétoldalas nyomtatási lehetőséget biztosít. Nagy, 256MB memóriája gyors adatkezelést tesz lehetővé.

Részletes műszaki adatok  


Nagy sebesség, terhelhetőség és széles médiafelhasználási lehetőségek jellemzik az ES9410 színes nyomtatót. Percenként 36 feket-fehér vagy 31 színes A/4 oldalt nyomtathat, havi akár 150000 lapot.  Az A/6-os mérettől az A/3+ méreten át az 1,2 m hosszúságú banner nyomtatását is végezheti a készülékkel.  Automatikus médiafelismerés segíti a mindig tökéletes nyomat készítését, papírkezelése egészen 300g-ig terjed. Alapkiápítésű kétoldalas nyomtatási lehetősége plusz 3 kiegészítő papíradagoló kazetta hsználatával párosul, amely hosszú felügyelet nélküli nyomtatási folyamatot biztosít. 40 GB-os háttértárolója a felhasználási lehetőségek további széles skáláját nyújtja.

Részletes műszaki adatok  


Tökéletes kiegészítője lehet bármely vállalkozásnak. Ez a nagy teljesítményű, költséghatékony színes nyomtató rendelkezik azzal a sebességgel (36 oldal/perc színes és 40 oldal/perc A4-es méretben), terhelhetőséggel és rugalmassággal, ami a mindennapi igények könnyed teljesítéséhez szükséges – legyen szó akár általános irodai nyomtatásról, akár házon belüli kreatív grafikai munkáról. Az üzleti nyomtatási igények széles választékát kielégíti, mivel szakszerű kivitelű dokumentumokat produkál mindenféle méretben, egyebek között nagy formátumú táblázatokat, A4-es méretű füzeteket kemény borítóval, 1200 mm hosszúságú diagrammokat és túlméretezett A3-as dokumentumokat. Háromféle kiépítést is választhat ebben a modellkínálatban: az ES3640a3 sys1 modell 760 lapos alap papírkapacitású, az ES3640a3 sys3 verzió 40GB háttártárral és 2120 lap papírkapacitással rendelkezik, míg az ES 3640a3 pro modell az előzőeket Fiery grafikus nyomtatásvezérlővel egészíti ki.

Részletes műszaki adatok